Site menu:

 

Video

Youtube Favorites by Ozh

Site search

Recent Posts

Gastenboek

Welkom

Hoi! Welkom op de website van de introweek van de School voor Journalistiek. Met de informatie op deze site willen we je een indruk geven van wat je tijdens jouw introductieweek kunt verwachten.

Neem een voorproefje op het SvJ introkamp 2010! Surf naar www.humedia.nl en lees alles over het introkamp! Dit is de website waar je moet zijn om kennis te maken met de School voor de Journalistiek. Word lid van de community, leer ouderejaars studenten kennen, bekijk producties van studenten.

Algemeen
De intro wordt gehouden van maandag 23 augustus tot en met donderdag 26 augustus 2010 in respectievelijk Baarn en Utrecht.We willen je tijdens de intro de gelegenheid geven je klas- en studiegenoten op een ontspannen manier te leren kennen. Dat doen we op een aantal locaties. De week begint in de bossen van Baarn. Later verplaatst de intro zich naar het centrum van Utrecht en de faculteit. Zo maak je niet alleen kennis met de mensen om je heen, maar ook met de omgeving waar je de komende vier jaar veel tijd doorbrengt.

Geen ontgroeningsweek
De Intro 2010 is absoluut geen ontgroeningsweek, bah zeg! Oke, worstelen in een modderbad en het kamperen op zich zullen voor sommige van jullie gelijk staan aan een ontgroening, maar we gaan normaal en respectvol met elkaar om. Je krijgt wel een indruk van de journalistieke praktijk en welke eigenschappen je daarin nodig hebt. Een kennismaking met jezelf is dus niet uitgesloten.

Organisatie
De week wordt georganiseerd door docenten én studenten. Tijdens de intro steken meer dan honderd studenten in hun vrije tijd belangeloos de handen uit de mouwen om jou een mooie tijd te bezorgen. Waarom doen ze dat? Alle medewerkers zullen hetzelfde antwoord geven: “De Introductieweek is de mooiste week van het jaar, daar wil ik dus erg graag nog eens bij zijn!”

Studieverening LeF
Ook de Studievereniging (geen studentenvereniging) van de SvJ, Letterlijk en Figuurlijk (LeF), is in de bossen aanwezig. De vereniging heeft een flink aandeel in de organisatie.