Breaking News: nu ook via de Vimeo-player

09·01·2008
By

Ik realiseer me dat de Breaking News-video in de blogpost hieronder langzaam laadt, dus vandaar is het vanaf vandaag ook te zien bij Vimeo.com.


Breaking News 2001 – School voor Journalistiek Utrecht from jobtwisk on Vimeo.

Tags:

4 Responses to “ Breaking News: nu ook via de Vimeo-player ”

 1. Lucinda Sterk on 21·08·2008 at 08:09

  Wat onwijs grappig om dit weer terug te zien. Ik weet nog heel goed dat ik samen met Marte Schaap als eerstejaars studenten op pad gingen om een tv-repo te maken. Dat was spannend! We gingen met twee ouderejaars naar FC Utrecht. Moest ik als “blonde stoot” Stijn Vreven tijdens zijn massage overhalen om geinterviewd te worden… Toen wist ik dat sportjournalistiek niets voor mij was.

 2. Job Twisk on 22·08·2008 at 00:46

  Hoi Lucinda. Het is geen sporjournalistiek geworden, kunnen we in je comment lezen. Wat ben je uiteindelijk wel gaan doen?

 3. Lucinda Sterk on 20·11·2008 at 03:00

  Hoi Job,

  Ik heb op de SvJ radiodiff gedaan, dat was heel leuk maar ook niets voor mij. Afgestudeerd op schrijvende pers dan maar en via mijn stage free lance blijven hangen bij de Haagsche Courant. Uitstapje gemaakt naar de Telegraaf, toen weer terug naar de AD/Haagsche Courant fusiekrant. Door de fantastische ‘last in, first out’ procedure eruit geknikkerd om vervolgens bij een fotopersbureau als fotoredacteur aan de slag te gaan. Vorig jaar ontslag genomen om twee maanden door Afrika te kunnen reizen en nu ben ik sinds maart webredacteur bij een afdeling op het gebied van risico- en crisiscommunicatie bij het ministerie van Binnenlandse zaken. En dat sluit weer aan bij jouw vakgebied, geloof ik?

 4. Job Twisk on 20·11·2008 at 05:36

  Webredactie, met dat soort zaken zijn we in verschillende vormen bezig op de School voor Journalistiek tegenwoordig.
  Maar nog iets anders, ‘ga je mee’ van schoolvoorjournalistiek.com naar HUmedia? Dat laatste is tegenwoordig het platform voor studenten en oud-studenten van de School voor Journalistiek. Ik zal je zodadelijk een uitnodiging sturen.

Leave a Reply