Slaap je slank, denk je rijk. Kreten als deze maken een opmars in onze cultuur. Alles wat je wilt bereiken is mogelijk, en met zo min mogelijk inspanning. Nieuw in dit rijtje is de borstenfluisteraar.  Zonder onder het mes te gaan een grotere cup.

Gedachten als groeikracht
De Britse hypnotiseur David Knight zou door middel van zijn hypnosebehandeling zorgen voor mooiere en grotere borsten. ‘Borsten zijn het resultaat van menselijk denken, ze groeien dankzij de geest’, verklaart Knight.

Mochten zijn woorden waarheid blijken dan zal zijn shows snel uitverkocht raken. Naar eigen zeggen beweert Knight namelijk dat zijn ‘behandeling’ in 85% van de gevallen aanslaat.

Hypnose CD
Voor iedereen die niet naar Engeland wil afreizen voor het bijwonen van zijn show, heeft David Knight ook een CD uitgebracht om je borsten te laten groeien. Met de woorden ‘Uw borsten groeien… ze worden groter nu’, zouden je borsten met zo’n twee cupmaten groeien.

De CD is te bestellen op zijn website en kost zo’n vijftig euro. Omdat deze man denkt de gouden formule te hebben gevonden, geeft hij zelfs een niet-goed-geld-terug garantie.

Knight versus Homeshopping
Maar voordat heel vrouwelijk Nederland massaal aan het bestellen slaat is het misschien zinnig om te bedenken hoeveel beloften homeshopping programma’s maken. En welke daarvan ook waar blijken te zijn.