is weer uit haar winterslaap. Zondagmiddag 16.30 stipt staat de loodzware thuiswedstrijd tegen titelfavoriet op het programma.

De club kende een weinig succesvolle eerste seizoenshelft. In 17 wedstrijden werden ook exact 17 punten behaald. Op moment van schrijven staan de Utrechters zelfs maar 5 punten boven de degradatiestreep. Na de winterstop kan FC Utrecht de slechte nasmaak van vorig jaar in één wedstrijd wegspoelen.

Voor de fans wordt het een spannend weerzien met de publiekslievelingen van vorig jaar, en . Ze worden node gemist. Strootman werd enkele weken geleden tot grootste talent van 2011 gebombardeerd, en Mertens staat met 13 goals zelfs tweede op de topscorerslijst! Ook oude bekende Khalid Sinouh staat in Eindhoven op de loonlijst.

Op basis van het verleden lijkt Utrecht weinig kans te hebben. De laatste achttien edities won de thuisploeg zelfs maar één keer. In maart 2008 werd het destijds 3-1, met goals van Robin Nelisse, Tim Cornelisse en Gregoor van Dijk.

Vermoedelijke opstellingen:

FC Utrecht – Junior Fernandes; Michael Zullo, Alje Schut, Mike van der Hoorn, Mark van de Maarel; Anouar Kali, Nana Asare, Rodney Sneijder, Edouard Duplan, Alexander Gerndt, Frank Demouge.

PSV – Andreas Isaksson; Jetro Willems, Marcelo, Timothy Derijck, Stanislav Manolev; Georginio Wijnaldum,  Atiba Hutchinson, Ola Toivonen, Dries Mertens, Tim Matavz, Zakaria Labyad.