Het thema van oktober/november 2011

Het thema van oktober/november 2011 is:

Utrecht in 2(030)

Hoe zal Utrecht er in jouw ogen uitzien in 2(030)? Zullen er alleen nog maar kakkerlakken rondlopen in ons stadje vanwege de beruchte voorspelde wereldramp in 2012 of kunnen we dan vliegend naar school gaan en hoeven we dan nooit meer te staan in die drukke bus 12?

Gebruik jouw fantasie (of werkelijkheid als je er echt in gelooft natuurlijk!) om Utrecht in 2(030) te visualiseren en upload het filmpje van jouw kunstwerk op Stuur de link naar ons op via het wedstrijdformulier en wie weet win jij een jaar lang gratis toegang tot alle deelnemende musea in Utrecht en een IPad 2, sta jij op ons felbegeerde kunstpodium en worden jouw kunstwerken 2 maanden lang tentoongesteld in het Utrechts Archief museum in Utrecht!