Campusradio gemist omdat het inluiden van het weekend met collega-studenten iets belangrijker was? Geen enkel probleem de uitzending is hier terug te luisteren. Op Campusblog.nl is elke dag een link te vinden naar de uitzending van Campusradio, waardoor deze makkelijker terug te luisteren is.

De onderwerpen van 20 juni 2008:

  • Alcoholgebruik onder Utrechters is hoog
  • HU mediadebat
  • Vrijwilligers en senioren van Vitras en Stichting Vaargenoten hebben boottochtje op Loosdrechtse plassen
  • Voetbal kijken in de kerk in Utrecht
  • Nederland zou ook z’n Chinatown moeten hebben
  • Hoe denken Turken over hun kwartfinalewedstrijd tegen Kroatië
  • EK-nieuws
  • Party Hardy agenda

Presentatie: Erik Nusselder

Campusradio is elke maandag tot en met donderdag tussen 19:00 – 20:00 uur en vrijdag tussen 18:00 – 19:00 uur te horen op Roulette FM. In de driehoek Utrecht, Amersfoort en Hilversum te ontvangen op 106.6 FM of luister via de stream.