Loeiende koeien, knorrende varkens en tokkelende kippen. Je vind al deze boerderijbeesten bij biologische boer Tom Verkerk. Maar Verkerk is niet alleen maar bezig met het verzorgen van zijn dieren. Je kan namelijk ook bij hem picknicken en hij heeft ook 3 chalets die je kan huren. Logeren en voor de kleintjes ook helpen bij de boer!

“Het is allemaal nog vrij nieuw, dit is het tweede seizoen dat ik de chalets verhuur. Ik mag echter niet klagen want het loopt hartstikke goed en ik kan de extra inkomsten wel gebruiken als kleine boer”, vertelt Verkerk.

“De kinderen hebben het hier altijd fantastisch naar hun zin! Ze vinden het leuk om te helpen met het voeren en verzorgen van de beesten. Alle beesten zijn hier heel tam en genieten van de aandacht die ze krijgen”, vervolgd Verkerk.

Maar niet alleen voor de kinderen is het leuk. Verkerk is gelegen in … een landelijk gebied met kleine dorpjes en vele fietsroutes. Verkerk is niet bang dat iemand zich verveelt: “Iedereen kan zich hier vermaken”.

Voor meer informatie over Tom Verkerk kan je kijken op boerverkerk.nl