Op donderdag 2 februari is het weer zover: Stukafest doet dan zijn herintrede in Utrecht. Het Studentenkamerfestival heeft als doel om studenten in contact te brengen met kunst en cultuur.

Tussen de bierkratten en studieboeken vinden concerten of literaire voordrachten plaats. De intieme sfeer die ontstaat in de kleine studentenhuizen geeft de verschillende optredens een bijzondere sfeer. Tegenwoordig wordt het festival al in elf steden gehouden. Amsterdam, Delft, Eindhoven, Enschede,Groningen, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

Eén van de aantredende ‘artiesten’ is Nico Dijkshoorn. Hij zal in een studentenhuis aan de Nassaustraat meerdere gedichten en verhalen voordragen. Wil je er ook bijzijn? Voor 4,50 euro pik je een half uurtje Dijkshoorn mee. Meer informatie is te vinden op www.stukafest.nl.