Colofon

De site B’richt uit Brno wordt gemaakt door studenten van de Utrechtse School voor Journalistiek; acht eerstejaars en drie ouderejaars onder begeleiding van een docent. Dit gebeurt in opdracht van de gemeente Utrecht in het kader van de stedenband met de Tsjechische stad Brno. Gedurende een week in het voorjaar verblijft de groep in Brno, de tweede stad van het land, om er verhalen en reportages te maken over het dagelijks leven, jongeren, cultuur en Europees burgerschap.

Redactie juni 2011

vlnr: Pepijn de Groot, Sarah Dienaar (eindredactie), Anoushka Lakerveld, Julie Nielen, Andreke Moedt (eindredactie), Annemarie de Wit, Eveline Koppejan, Thalassa de Waal, Bert Determeijer (hoofdredactie), Niels Peuchen, Robbie Kammeijer (eindredactie) en Daan van Elk.

Redactie mei 2010

vlnr: Suzanne Jekel, Laurie van Dam, Francisca Eitjes, Mandy Duijn (eindredactie), Sophie de Groot, Robbie Kammeijer, Anne Verheugd, Jitske-Sophie Venema, Anne van Eijk, Bert Determeijer (hoofdredactie) en Ruben Meijer. Foto: Peter van der Ploeg (eindredactie)

Comments are closed.